Verzending

Levertijden
Mijndesigns houdt levertijden aan zoals deze staan aangegeven bij de producten in de webshop. Mijndesigns behoudt zich ten alle tijden het recht voor om af te wijken van deze levertijden, indien dit wordt veroorzaakt door oorzaken waar Mijndesigns geen invloed op heeft, zoals weersomstandigheden, systeemfouten, problemen vanuit derde partijen (leveranciers, koeriers) en andere onvoorziene omstandigheden.

Let op: tijdens de feestdagen zijn wij gesloten.

Afwijkende levertijden/annulering ivm mogelijke frauduleuze transacties
Mijndesigns neemt frauduleuze creditcardtransacties zeer serieus en om u en ons te beschermen tegen frauduleuze transacties behouden wij ons het recht voor om elke bestelling voor fraudepreventiedoeleinden te verifiëren. Deze verificatie zal worden uitgevoerd door onze fraudedetectieservices te gebruiken en per e-mail aan de betreffende klant te melden. Dit kan leiden tot vertragingen bij de bezorging van de orders voor de 2e dag en de volgende dag. Als we de benodigde informatie niet van u kunnen verkrijgen binnen 48 uur na uw bestelling, wordt de bestelling geannuleerd en zullen we redelijke inspanningen leveren (e-mail, telefoon) om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.
Mijndesigns streeft er voortdurend naar onze waardevolle klanten te beschermen tegen de hoge kosten van fraude, zodat we in staat zijn om een grote betrouwbare inventaris van scherp geprijsde producten te bieden voor een positieve en veilige online winkel-ervaring.

Veranderingen/ annuleringen
Indien er een fout is gemaakt in het adres van de order, is het nog mogelijk het adres te laten aanpassen tot deze is uitgeleverd aan DHL. Wanneer uw pakketje in handen is van DHL, kunnen wij de adresgegevens helaas niet meer wijzigen.
Na het plaatsen van een order, zijn wijzigingen of annuleringen helaas niet meer mogelijk.

Als je een fout hebt gemaakt in je bestelling, lees ons retourbeleid voor alle details.

Aanvullende voorwaarden

  • Gepubliceerde tarieven zijn onderhevig aan verandering en zijn van toepassing vanaf 01/01/2013.
  • Tarieven zijn in euro’s en inclusief btw.
  • De tarieven zijn exclusief de overbelasting van het externe gebied (zie de bijbehorende lijst met tarieven).
  • Tarieven zijn exclusief enige brandstoftoeslag. Ga voor de huidige brandstoftoeslag naar www.dhl.nl
  • Tarieven zijn exclusief douanerechten, invoerbelastingen en / of andere toeslagen.
  • Voor pakketten die meer dan 50 kg wegen, is de palletfrequentie van toepassing.
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies, welke nodig zijn voor de werking en worden gebruikt voor statische doeleinden.